29.02
Książki
Galaktyka
Gluten na widelcu
Jeść czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową
Wydawnictwo:
Galaktyka
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
29,02 zł
Cena rekomendowana: 42,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz R ory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.Książka Gluten na widelcu : przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem, wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić, odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy, podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.
Szczegóły
Tytuł
Gluten na widelcu
Podtytuł
Jeść czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową
Autor
Rory Jones
, Peter H. R. Green
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2016
Oprawa
Miękka ze skrzydełkami
Ilość stron
322
Format
16.0x24.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375795516
Język oryginału
angielski
Tłumacze
Kleszcz Ewa
Tytuł oryginału
Gluten Exposed: The Science Behind the Hype and How to Navigate to a Healthy, Symptom-Free Life
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788375795516
Data premiery
2016-11-15
Dodałeś produkt do koszyka
Gluten na widelcu
29,02 zł
Recenzje