71.4
Książki
ODDK
GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych
Porady praktyczne wraz z przykładami dokumentacji, instrukcji i formularzy
Wydawnictwo:
ODDK
Oprawa: Miękka
Opis
W opracowaniu przedstawiono najważniejsze informacje z zakresu systemów jakości dotyczących bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, tj. GMP/GHP i HACCP, przeznaczone przede wszystkim dla małych hurtowni i sklepów mięsnych. Intencją autorki było zaprezentowanie w możliwie przystępny sposób zagadnień związanych z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego oferowanych produktów mięsnych. Książka stanowi doskonałą pomoc w samodzielnym wprowadzaniu tych systemów w codziennej praktyce hurtowni i sklepów. Czytelnik znajdzie tu opis systemów, zasady sprawowania wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej z wykorzystaniem GMP/GHP i HACCP oraz przykłady dokumentacji HACCP z instrukcjami i formularzami do wypełniania.
Szczegóły
Tytuł
GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych
Podtytuł
Porady praktyczne wraz z przykładami dokumentacji, instrukcji i formularzy
Autor
Witkowska Halina<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2004
Oprawa
Miękka
Ilość stron
72
Format
21.0x29.5cm
Języki
polski
ISBN
8374260327
Rodzaj
Książka
EAN
9788374260329
Kraj produkcji
PL
Producent
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
Dodałeś produkt do koszyka

GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych
71,40 zł
Recenzje