33.6
Książki
WSiP
Gospodarka i rachunkowość w gastronomii
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik polecamy uczniom technikum i szkoły policealnej do nauki przedmiotu gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych, w zawodach: kelner, kucharz, technik organizacji usług gastronomicznych oraz kucharz małej gastronomii.Zaprezentowany materiał obejmuje zagadnienia związane ze zjawiskami ekonomicznymi (gospodarką, dochodem, produkcją, rynkiem, popytem, podażą, inflacją, bezrobociem itp.). Autorki omawiają tworzenie różnego rodzaju podmiotów gospodarczych charakterystycznych dla gastronomii, środki gospodarcze przedsiębiorstwa gastronomicznego oraz organizację i działanie podmiotów gospodarczych i wybrane zagadnienia z rachunkowości.Książka zawiera wiele przykładów - pomagających w zrozumieniu omawianych zagadnień, oraz pytań kontrolnych - ułatwiających powtórzenie materiału i utrwalenie zdobytych wiadomości.Stan prawny 2012.
Szczegóły
Tytuł
Gospodarka i rachunkowość w gastronomii
Autor
Mielczarczyk Zofia
, Urbańska Beata<br />
Wydawnictwo
Wydanie
10
Rok wydania
2012
Oprawa
Miękka
Ilość stron
192
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302083112
Rodzaj
Książka
EAN
9788302083112
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Gospodarka i rachunkowość w gastronomii
33,60 zł
Recenzje