4.1
Książki
Literat
Gotowanie na parze
Encyklopedia zdrowia
Opis
Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze (zasady gotowania na parze, opis sprzętu, stosowanie przypraw i ziół), reguł zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery (przy każdym daniu podano czas przygotowania i liczbę porcji). Przykładowe przepisy: zupa z zielonego groszku, knedle drożdżowe z owocami, brokuły z migdałami, warzywa z kaszą kuskus, łosoś w sosie pomidorowym, flądra w ziołach, wieprzowina z kalafiorem, klopsy ziołowe, zabaglione.
Szczegóły
Tytuł
Gotowanie na parze
Podtytuł
Encyklopedia zdrowia
Autor
Basse Monika
Wydawnictwo
Seria
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
32
Format
15.0x21.0cm
Języki
polski
ISBN
9788377742235
Rodzaj
Książka
EAN
9788377742235
Kraj produkcji
PL
Producent
Literat Henryk Płonczyński
Dodałeś produkt do koszyka

Gotowanie na parze
4,10 zł
Recenzje