5.99
Książki
Dragon
Gotowanie na parze
Opis
Jak pokazują ostatnie lata, gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metodą przyrządzania posiłków. Na przekor stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki.
Gotowanie na parze umożliwia łatwe przygotowanie zdrowych dań. Posiłki są bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są lżejsze. Jest to metodą wilgotną, która korzysta z naturalnej konwekcji ciepła przemieszczającego się w powietrzu, parze lub płynie.
Gotowanie na parze umożliwia łatwe przygotowanie zdrowych dań. Posiłki są bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są lżejsze. Jest to metodą wilgotną, która korzysta z naturalnej konwekcji ciepła przemieszczającego się w powietrzu, parze lub płynie.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
48
Format
13.5x21.0cm
Języki
polski
ISBN
9788362976669
Rodzaj
Książka
EAN
9788362976669
Data premiery
2012-05-25
Kraj produkcji
PL
Producent
WYDAWNICTWO DRAGON PL
Dodałeś produkt do koszyka

Gotowanie na parze
5,99 zł
Recenzje