8
Książki
Dragon
Gotowanie na parze Mięso i ryby (Uszkodzona okładka)
Wydawnictwo:
Dragon
Oprawa: Miękka
Opis
Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść
Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
32
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788361582700
Rodzaj
Książka
EAN
9788361582700
Kraj produkcji
PL
Producent
WYDAWNICTWO DRAGON PL
Dodałeś produkt do koszyka

Gotowanie na parze Mięso i ryby (Uszkodzona okładka)
8,00 zł
Recenzje