34.9
Pozostałe
Helion
Grillowanie dla bystrzaków
Opis
Dowiedz się, jak: zainstalować i konserwować grill rozpalić i podtrzymać odpowiedni ogień grillować różne rodzaje potraw - od mięsa i drobiu, przez owoce morza i warzywa, aż po owoce i desery przyrządzać na ruszcie egzotyczne dania Z tą książką upieczesz kilka pieczeni przy jednym ogniu - wzniesiesz się na wyżyny kulinarnego kunsztu, będziesz się świetnie bawił i wreszcie dobrze sobie podjesz! Coraz cieplejsze dni i noce sprzyjają biesiadowaniu pod chmurką i to właśnie grill coraz częściej jest gwiazdą ogrodowych imprez. Potrawy pieczone na ruszcie świetnie smakują, są proste do przyrządzenia i - jak twierdzą dietetycy - zdrowsze, bo zawierają mniej tłuszczu. A grillować można prawie wszystko: rozmaite mięsa i ryby, warzywa, a nawet owoce.Przygotuj się do grillowania - poznaj grillowy żargon, wybierz odpowiedni grill i naucz się rozpalać oraz podtrzymywać ogień. Żyj ze smakiem - zaopatrz swoją spiżarnię w potrzebne zioła, przyprawy, nacierki, oleje aromatyzowane i marynaty. Stare, ale jare, czyli klasyka grilla - zacznij od kiełbasek, hamburgerów, szaszłyków oraz żeberek i zachwyć gości ich wspaniałym, oryginalnym smakiem. Rozwiń swoje umiejętności - osiągnij mistrzostwo, korzystając z naszych wskazówek dotyczących grillowania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, jagnięciny, ryb, warzyw i... owoców.
Szczegóły
Tytuł
Grillowanie dla bystrzaków
Autor
Rama Marie
, Mariani John
Wydawnictwo
Seria
Wydanie
2
Rok wydania
2014
Oprawa
Miękka
Ilość stron
328
Format
18.0x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788324625062
Język oryginału
angielski
Tłumacze
Lipa Michał
Tytuł oryginału
Grilling for Dummies
Rodzaj
Książka
EAN
9788324625062
Data premiery
2013-04-15
Kraj produkcji
PL
Producent
Helion SA
Dodałeś produkt do koszyka

Grillowanie dla bystrzaków
34,90 zł
Recenzje