42
Książki
Multico
Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych
Opis
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.
W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
Grzyby to szósty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jakie grzyby nie nadają się do suszenia,
* dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,
* czym faszerować grzyby,
* jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.
W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
Grzyby to szósty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jakie grzyby nie nadają się do suszenia,
* dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,
* czym faszerować grzyby,
* jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.
Szczegóły
Tytuł
Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych
Autor
Szymanderska Hanna
Wydawnictwo
Seria
Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda
Ilość stron
112
Format
24.5x22.5cm
Języki
polski
ISBN
9788370738686
Rodzaj
Książka
EAN
9788370738686
Data premiery
2011-04-29
Kraj produkcji
PL
Producent
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Dodałeś produkt do koszyka

Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych
42,00 zł
Recenzje