10.25
Zdrowie i uroda
Źródła Życia
Hodujemy kiełki
Smaczne źródło zdrowia i energii
Wydawnictwo:
Źródła Życia
Oprawa: Miękka
10,25 zł
Cena rekomendowana: 15,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Kiełki są źródłem energii i zdrowia. Od tysiącleci odgrywają istotną rolę w żywieniu i znajdują zastosowanie zarówno w zapobieganiu, jak i leczeniu chorób cywilizacyjnych, takich jak zawał czy nowotwór. Dzięki nim możesz się cieszyć różnorodnością świeżych warzyw przez cały rok. Dlaczego kiełki nazwane są pokarmem życia? Nasiona zawierają niezwykle cenne substancje odżywcze, dopiero jednak w procesie kiełkowania dochodzi do wielkiej przemiany. Uaktywniane są bowiem enzymy niezbędne do wzrostu rośliny, a złożone węglowodany i białka zostają zamienione na proste. W tej formie są łatwo trawione i przyswajane przez organizm. Kiełki to prawdziwe koncentraty witamin i mikroelementów, eksplozja wzrostu i energii. Autorka przedstawia, jak w prosty sposób hodować kiełki w domu, kupować właściwe nasiona do kiełkowania, a także jak przygotowywać zdrowe i smaczne posiłki z kiełkami ? pełne życiodajnej energii.
Szczegóły
Tytuł
Hodujemy kiełki
Podtytuł
Smaczne źródło zdrowia i energii
Autor
Kathleen Obannon
Wydawnictwo
Rok wydania
2012
Oprawa
Miękka
Ilość stron
64
Format
16.0x21.5cm
Języki
polski
ISBN
9788362103140
Język oryginału
angielski
Tłumacze
Skrzypczak Katarzyna
Tytuł oryginału
Sprouts: the savory source for health and vitality
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788362103140
Data premiery
2012-03-09
Dodałeś produkt do koszyka
Hodujemy kiełki
10,25 zł
Recenzje