28
Książki
Difin
Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Podręcznik
Wydawnictwo:
Difin
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych o prolu technik hotelarstwa. Zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne przykłady dotyczące współczesnego rynku hotelarskiego i zadania do wykonania o różnym stopniu trudności, dostosowanym do indywidualnych potrzeb ucznia. Zamieszczone ćwiczenia służą kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań oraz pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący nawiązywania i utrzymywania kontaktów międzyludzkich, komunikacji i rozwiązywania koniktów (są to bowiem zagadnienia pomane w innych publikacjach, a bardzo istotne w pracy hotelarza). Podręcznik zawiera także wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy. Podręcznik został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa, może być stosowany również przy modułowym programie nauczania. Pierwsze wydanie niniejszej książki pt. "Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie" otrzymało w 2007 roku Nominację do Nagrody Edukacja XXI.
Szczegóły
Tytuł
Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Podręcznik
Autor
Mitura Elżbieta
, Koniuszewska Elżbieta
Wydawnictwo
Rok wydania
2008
Oprawa
Miękka
Ilość stron
270
Format
16.0x23.0cm
Języki
polski
ISBN
9788372518378
Rodzaj
Książka
EAN
9788372518378
Kraj produkcji
PL
Producent
Difin sp. z o.o.
Dodałeś produkt do koszyka

Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Podręcznik
28,00 zł
Recenzje