17
Książki
Difin
Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Poradnik dla nauczyciela
Wydawnictwo:
Difin
Oprawa: Miękka
Opis
Materiał zawarty w podręczniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w warunkach szkolnych w oparciu o podręcznik z ćwiczeniami dla ucznia o tym samym tytule co poradnik, w którym zawarte są przykładowe scenariusze lekcji, dodatkowy materiał ćwiczeniowy, test z odpowiedziami i rozwiązania ćwiczeń zawartych w podręczniku dla ucznia. Proponowana w poradniku kolejność jednostek dydaktycznych jest taka sama, jak w podręczniku dla ucznia, a całość jest zgodna z podstawą programową. Układ jednostek jest taki, że z powodzeniem można wykorzystywać je w kształceniu modułowym.
Szczegóły
Tytuł
Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Poradnik dla nauczyciela
Autor
Mitura Elżbieta
, Koniuszewska Elżbieta
Wydawnictwo
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
128
Format
15.8x23.0cm
Języki
polski
ISBN
9788372519238
Rodzaj
Książka
EAN
9788372519238
Data premiery
2008-07-29
Kraj produkcji
PL
Producent
Difin sp. z o.o.
Dodałeś produkt do koszyka

Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Poradnik dla nauczyciela
17,00 zł
Recenzje