35.7
Książki
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Ocena, uwarunkowania, rozwój.
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Oprawa: Miękka
Opis
Rozprawa poświęcona jest bardzo ważnemu zagadnieniu jakim obecnie jest innowacyjność.Autorka zajęła się badaniem innowacyjności w przemyśle spożywczym, który może stać się naszą narodową specjalnością. Aby tak się stało, to konieczne jest stosowanie innowacyjnych metod produkcji, zarządzania i organizacji pracy oraz dystrybucji towarów.Z recenzji wydawniczej prof. zw. dr hab. Wiesława Pluty
Szczegóły
Tytuł
Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Podtytuł
Ocena, uwarunkowania, rozwój.
Autor
Grzelak Maria Magdalena<br />
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
264
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788375257090
Rodzaj
Książka
EAN
9788375257090
Data premiery
2012-11-09
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Dodałeś produkt do koszyka

Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
35,70 zł
Recenzje