loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
35.7 Książki Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego

Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Ocena, uwarunkowania, rozwój.

Grzelak Maria Magdalena<br />

Oprawa: Miękka
35,70 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Rozprawa poświęcona jest bardzo ważnemu zagadnieniu jakim obecnie jest innowacyjność.Autorka zajęła się badaniem innowacyjności w przemyśle spożywczym, który może stać się naszą narodową specjalnością. Aby tak się stało, to konieczne jest stosowanie innowacyjnych metod produkcji, zarządzania i organizacji pracy oraz dystrybucji towarów.Z recenzji wydawniczej prof. zw. dr hab. Wiesława Pluty

Szczegóły

Tytuł
Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Podtytuł
Ocena, uwarunkowania, rozwój.
Autor
Grzelak Maria Magdalena<br />
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
264
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788375257090
Rodzaj
Książka
EAN
9788375257090
Data premiery
2012-11-09
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
ul. Jana Matejki 34A
90-237 Łódź
PL
42 235 01 65
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
35,70 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce - Grzelak Maria Magdalena<br />
Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Grzelak Maria Magdalena<br />
35,70 zł
Przejdź do koszyka
35,70 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO