27.11
Książki
Dwie Siostry
Jadłonomia
Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Wydawnictwo:
Dwie Siostry
Oprawa: Miękka
27,11 zł
Cena rekomendowana: 39,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
Szczegóły
Tytuł
Jadłonomia
Podtytuł
Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2018
Oprawa
Miękka
Ilość stron
284
Format
210x165x26 mm
ISBN
9788365341679
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788365341679
Dodałeś produkt do koszyka
Jadłonomia
27,11 zł
Recenzje