9.99
Książki
Olimp Media
Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
Opis
Prezentujemy receptury na przysmaki z kaczki, indyka, gęsi, perliczki i przepiórki, a ponadto dla amatorów dziczyzny z dzikiej kaczki, kuropatwy oraz bażanta.
Proponujemy przepisy nie tylko na dania główne przede wszystkim na tuszki pieczone z rozmaitymi dodatkami ale także na przekąski i zupy, w tym cenione przez smakoszy smalec gęsi oraz czerninę.
Znajdziesz tu zarówno potrawy odpowiednie na codzienny posiłek np. pierś indyka z warzywami jak i specjały idealne na uroczystą okazję np. gęś z suszonymi owocami.
Proponujemy przepisy nie tylko na dania główne przede wszystkim na tuszki pieczone z rozmaitymi dodatkami ale także na przekąski i zupy, w tym cenione przez smakoszy smalec gęsi oraz czerninę.
Znajdziesz tu zarówno potrawy odpowiednie na codzienny posiłek np. pierś indyka z warzywami jak i specjały idealne na uroczystą okazję np. gęś z suszonymi owocami.
Szczegóły
Tytuł
Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
Wydawnictwo
Seria
Polskie tradycje kulinarne
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda
Ilość stron
144
Format
14.5x20.5cm
Języki
polski
ISBN
9788377070710
Rodzaj
Książka
EAN
9788377070710
Data premiery
2011-09-06
Kraj produkcji
PL
Producent
OLIMP MEDIA Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Otwarta 13
60-008 Poznań
PL
60-008 Poznań
PL
Dodałeś produkt do koszyka

Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
9,99 zł
Recenzje