13.35
Sposoby przyrządzania
Olimp
Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni
Wydawnictwo:
Olimp
Oprawa: miękka
13,35 zł
Cena rekomendowana: 19,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno.
Szczegóły
Rok wydania
2021
Oprawa
miękka
Ilość stron
144
ISBN
978-83-7707-373-5
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788377073735
Dodałeś produkt do koszyka
Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni
13,35 zł
Recenzje