24.6
Książki
Pascal
Kiszonki i fermentacje
Wydawnictwo:
Pascal
Oprawa: miękka
24,60 zł
Cena rekomendowana: 39,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Opis
Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku naturalnie, zdrowo i smacznie.
Aleksander Baron charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia.
Aleksander Baron charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia.
Szczegóły
Rok wydania
2016
Oprawa
miękka
Ilość stron
240
Format
16.5x24.0 cm
ISBN
9788376429250
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788376429250
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo PASCAL Sp.z o.o.
Dodałeś produkt do koszyka

Kiszonki i fermentacje
24,60 zł
Recenzje