64.9
Książki
Pascal
Kiszonki i fermentacje
Wydawnictwo:
Pascal
Oprawa: twarda
Opis
- Cytryny kiszone w wędzonej soli?
- Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?
- Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?
- Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?
- Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!
Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.
- Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?
- Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?
- Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?
- Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!
Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.
Szczegóły
Rok wydania
2016
Oprawa
twarda
Ilość stron
240
Format
20.7x26.4x1.9 cm
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788376428390
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo PASCAL Sp.z o.o.
Dodałeś produkt do koszyka

Kiszonki i fermentacje
64,90 zł
Recenzje