9.9
Ogrodnicze
Arkady
Kominki Piece Piecyki (Uszkodzona okładka)
Wydawnictwo:
Arkady
Oprawa: Twarda
Opis
Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść
Jesienią i zimą palę codziennie w ponadstuletnim kominku z trzema kanałami dymowymi i nowoczesnym wkładem żeliwnym, dzięki czemu część oddawanego bezpośrednią do otoczenia ciepła jest akumulowana w masywnej obudowie. W razie potrzeby pale również w znajdującym się na piętrze piecu kaflowym, który daje przyjemne ciepło i wyraźnie odciąża elektryczny grzejnik konwekcyjny. Podczas każdego sezonu grzewczego zużywam około 10m 3 drewna brzozowego. W czasie świąt Bożego tradycyjnie rozpalam w starym piecu chlebowym, w którym mieści się 12 dużych bochenków. Wypiekany w ten sposób chleb ma niepowtarzalny smak, jakiego nie da się uzyskać w piekarniku elektrycznym.To opinia autora książki, Hansa Martenssona. A może i Ty, Czytelniku, dojdziesz do podobnych wniosków
Jesienią i zimą palę codziennie w ponadstuletnim kominku z trzema kanałami dymowymi i nowoczesnym wkładem żeliwnym, dzięki czemu część oddawanego bezpośrednią do otoczenia ciepła jest akumulowana w masywnej obudowie. W razie potrzeby pale również w znajdującym się na piętrze piecu kaflowym, który daje przyjemne ciepło i wyraźnie odciąża elektryczny grzejnik konwekcyjny. Podczas każdego sezonu grzewczego zużywam około 10m 3 drewna brzozowego. W czasie świąt Bożego tradycyjnie rozpalam w starym piecu chlebowym, w którym mieści się 12 dużych bochenków. Wypiekany w ten sposób chleb ma niepowtarzalny smak, jakiego nie da się uzyskać w piekarniku elektrycznym.To opinia autora książki, Hansa Martenssona. A może i Ty, Czytelniku, dojdziesz do podobnych wniosków
Szczegóły
Rok wydania
2015
Oprawa
Twarda
Ilość stron
96
Format
20.0x27.0cm
Języki
polski
ISBN
9788321344362
Język oryginału
szwedzki
Tłumacze
Roszak Wojciech
Tytuł oryginału
Spisboken
Rodzaj
Książka
EAN
9788321344362
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo Arkady
Dodałeś produkt do koszyka

Kominki Piece Piecyki (Uszkodzona okładka)
9,90 zł
Recenzje