50.47
Książki
Olesiejuk
Księga mięsa
Mięso i kuchnia mięsna
Wydawnictwo:
Olesiejuk
Oprawa: Twarda
50,47 zł
Cena rekomendowana: 59,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka dzisiaj
Zapłać za 30 dni
Opis
Lepiej rzadziej, ale dobrze!Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie: jeść mięso, czy nie jeść Oto książka, która Wam w tym pomoże: przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny.Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania, wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Ponad setka przepisów od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz!Pokażcie co potraficie! Powodzenia i smacznego!
Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł
Księga mięsa
Podtytuł
Mięso i kuchnia mięsna
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2016
Oprawa
Twarda
Ilość stron
240
Format
25.0x27.0cm
Języki
polski
ISBN
9788378446118
Język oryginału
niemiecki
Tłumacze
Skalska Maria
Tytuł oryginału
Fleisch Ein wertvolles Lebensmittel bewusst geniefien
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788378446118
Data premiery
2017-02-14
Dodałeś produkt do koszyka
Księga mięsa
50,47 zł
Recenzje