129.9
Książki
Rea
Kucharz & Gastronom. Vademecum
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Twarda z obwolutą
Opis
Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni. W części pierwszej - ogólnej - omówione zostały zasady organizacji kuchni, możliwości jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.
Druga część książki to zbiór przepisów i praktycznych porad kulinarnych, przygotowanych przez szefów kuchni najlepszych warszawskich restauracji hotelowych.
Druga część książki to zbiór przepisów i praktycznych porad kulinarnych, przygotowanych przez szefów kuchni najlepszych warszawskich restauracji hotelowych.
Szczegóły
Tytuł
Kucharz & Gastronom. Vademecum
Wydawnictwo
Rok wydania
2007
Oprawa
Twarda z obwolutą
Ilość stron
686
Format
20.4x29.7cm
Języki
polski
ISBN
8371416180
Rodzaj
Książka
EAN
9788371416187
Data premiery
2007-01-06
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Kucharz & Gastronom. Vademecum
129,90 zł
Recenzje