31.4
Książki
WSiP
Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy
Opis
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu – organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy obowiązujących przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, umiejętności określania czynników wpływających korzystnie i szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też rozpoznawania przyczyn wypadków, zagrożeń, szkodliwości i chorób zawodowych.
Szczegóły
Tytuł
Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy
Autor
Żabicki W.
Wydawnictwo
Seria
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wydanie
2
Rok wydania
2005
Oprawa
Miękka
Ilość stron
116
Format
16x23cm
Języki
polski
ISBN
8302094064
Rodzaj
Książka
EAN
9788302094064
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy
31,40 zł
Recenzje