29.2
Książki
WSiP
Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości
Zasadnicza Szkoła Zawodowa
Opis
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.Numer dopuszczenia: 09/2005.
Szczegóły
Tytuł
Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości
Podtytuł
Zasadnicza Szkoła Zawodowa
Autor
Górska-Warsewicz Hanna<br />
Wydawnictwo
Seria
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wydanie
3
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
268
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302094057
Rodzaj
Książka
EAN
9788302094057
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości
29,20 zł
Recenzje