44.9
Książki
Publicat
Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej
Wydawnictwo:
Publicat
Oprawa: Twarda
Opis
Wyposażenie nowoczesnej, ergonomicznej i przyjaznej kuchni
Zasady racjonalnego i zdrowego żywienia
Stołowy savoir-vivre
Skuteczne porady oraz kulinarne triki
Sprawdzone przepisy krok po kroku
Przy każdym przepisie: liczba porcji, czas przygotowania, stopień trudności, kaloryczność potrawy
Zasady racjonalnego i zdrowego żywienia
Stołowy savoir-vivre
Skuteczne porady oraz kulinarne triki
Sprawdzone przepisy krok po kroku
Przy każdym przepisie: liczba porcji, czas przygotowania, stopień trudności, kaloryczność potrawy
Szczegóły
Tytuł
Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej
Autor
Chojnacka Romana
, Przytuła Jolanta
, Swulińska-Katulska Aleksandra
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2008
Oprawa
Twarda
Ilość stron
528
Format
21.0x28.8cm
Języki
polski
ISBN
978-83-245-1289-8
Rodzaj
Książka
EAN
9788324512898
Kraj produkcji
PL
Producent
Publicat S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej
44,90 zł
Recenzje