93.7
Książki
Czarna Owca
Kuchnia Polska
Kuchnia Rzeczypospolitej wielu narodów
Wydawnictwo:
Czarna Owca
Oprawa: Twarda
Opis
Duszenie, marynowanie, blanszowanie, pieczenie. Tysiące ingrediencji, sposobów przyrządzania, nowinek kulinarnych. Kuchnia staropolska, wpływ kuchni innych narodów. Przepisy Mistrza, który przedstawi nie tylko to, co najlepsze w polskiej kuchni, ale i własną kulinarną twórczość. Dodatek bezpłatny - dania w dwie chwile.
Szczegóły
Tytuł
Kuchnia Polska
Podtytuł
Kuchnia Rzeczypospolitej wielu narodów
Autor
Kuroń Maciej
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2004
Oprawa
Twarda
Ilość stron
952
Format
21x31cm
Języki
polski
ISBN
8389763257
Rodzaj
Książka
EAN
9788389763259
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo Czarna Owca Sp. z o.o.
Dodałeś produkt do koszyka

Kuchnia Polska
93,70 zł
Recenzje