99
Książki
Rea
Kuchnia rosyjska
Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji
Opis
To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najbardziej urozmaiconych kuchni świata.
Wśród tradycyjnych potraw znajdziecie Państwo przepisy na : pielmienice ze śmietaną, bliny z kawiorem, boeuf Stroganow, kołduny, kulebiak faszerowany grzybami, śledziki z cebulą, łososia w bukiecie jarzyn, jesiotra w galarecie.
Wśród tradycyjnych potraw znajdziecie Państwo przepisy na : pielmienice ze śmietaną, bliny z kawiorem, boeuf Stroganow, kołduny, kulebiak faszerowany grzybami, śledziki z cebulą, łososia w bukiecie jarzyn, jesiotra w galarecie.
Szczegóły
Tytuł
Kuchnia rosyjska
Podtytuł
Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji
Autor
Łukasik Inna
, Koroś Agnieszka
Wydawnictwo
Seria
TRADYCYJNA I WSPÓŁCZESNA
Rok wydania
2012
Oprawa
Twarda z obwolutą
Ilość stron
584
Format
21.5x27.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375444773
Rodzaj
Książka
EAN
9788375444773
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Kuchnia rosyjska
99,00 zł
Recenzje