35.28
Książki
RM
Kuchnia wegańska na cztery pory roku
Wydawnictwo:
RM
Oprawa: Miękka
35,28 zł
Cena rekomendowana: 49,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka dzisiaj
Opis
Dieta wegańska wcale nie musi być jednostajna. Wystarczy, że odkryjesz bogactwo darów każdej z pór roku. Wiosenne warzywa liściaste, letnie zioła, jesienne owoce, zimowe bulwy... Matka Natura dba o różnorodność naszego jadłospisu. Wystarczy tylko wyczuć jej rytm. Sezonowość to klucz do prawidłowo zbilansowanej diety. Warto zwracać na nią uwagę przy robieniu zakupów. Dzięki temu mamy szansę na zdrowsze życie i wspomagamy lokalnych wytwórców. Dzięki tej książce dowiesz się, jak tego dokonać.Znajdziesz tu informacje o:– korzyściach płynących ze stosowania diety wegańskiej,– makro- i mikroskładnikach w żywieniu weganina,– źródłach białek, tłuszczów, węglowodanów, witamin i minerałów,– składnikach niedoborowych w diecie wegańskiej i sposobach ich uzupełnieniaoraz przepisy na wyjątkowe wegańskie dania z uwzględnieniem produktów sezonowych.Ewa Sypnik-Pogorzelska i Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska to dyplomowane dietetyczki z powołaniem i założycielki Poradni Dietetycznej Dietosfera. Autorki licznych książek i artykułów. Występowały w programach poradnikowych i lifestylowych dla telewizji Kuchnia+, Polsat i TVN.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (Polska)
tel: 22 870 60 46
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł
Kuchnia wegańska na cztery pory roku
Wydawnictwo
Temat
Wydanie
1
Rok wydania
2023
Oprawa
Miękka
Ilość stron
192
Format
16.2x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788381517942
Rodzaj
Książka
EAN
9788381517942
Dodałeś produkt do koszyka
Kuchnia wegańska na cztery pory roku
35,28 zł
Recenzje