59
Książki
Publicat
Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy
Wydawnictwo:
Publicat
Oprawa: Miękka
Opis
Książka ta jest czymś więcej niż zbiorem przepisów na włoskie dania. Przedstawiamy podstawowe składniki używane we włoskiej kuchni, ich właściwości i możliwości wykorzystania w klasycznych i współczesnych przepisach.
Szczegóły
Tytuł
Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy
Autor
Whiteman Kate
, Wright Jeni
, Boggiano Angela
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2008
Oprawa
Miękka
Ilość stron
256
Format
23.0x29.8cm
Języki
polski
ISBN
978-83-245-9540-2
Język oryginału
angielski
Tłumacze
Gardocka Helena
Tytuł oryginału
The Italian Kitchen
Rodzaj
Książka
EAN
9788324595402
Kraj produkcji
PL
Producent
Publicat S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy
59,00 zł
Recenzje