42.34
Książki
Rebis
Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko
42,34 zł
Cena rekomendowana: 59,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Opis
Piotr Bikont, reżyser, dziennikarz i krytyk kulinarny, kreśli w tej niezwykłej, bogato ilustrowanej książce wizję kuchni żydowskiej, dostosowanej do wymogów i gustów współczesnego odbiorcy. Oprócz przepisów na cenione przez smakoszy na całym świecie potrawy, czytelnik znajdzie tutaj także wiele cennych informacji na temat kultury i historii Żydów. Atutem książki jest jej wyjątkowa szata graficzna, dzięki której będzie ona wspaniałym prezentem zarówno dla wszystkich miłośników wybornej kuchni, jak i kolekcjonerów pięknych książek. Piotr Bikont wraz z Robertem Makłowiczem pisał dla takich czasopism, jak ?Wprost? i ?Newsweek?. Jest także współautorem znanych i popularnych książek, m.in. Dialogów języka z podniebieniem, Listów pieczętowanych sosem i Stołu z niepowyłamywanymi nogami.. Przewodniczący Kapituły Dobrego Smaku.
Kraj produkcji: PL
Producent:
Dom Wydawniczy REBIS Sp. z o.o.
ul. Żmigrodzka 41/49
60-171 Poznań (PL)
tel: 61 867 81 40
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł
Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko
Autor
Piotr Bikont
Wydawnictwo
Seria
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda z obwolutą
Ilość stron
288
Format
19.0x22.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375103847
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788375103847
Data premiery
2011-05-19
Dodałeś produkt do koszyka

Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko
42,34 zł
Recenzje