49.99
                                            Książki
                                            RM
                                        
                                        Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby
                                                                                                            Wydawnictwo:
                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                            
                                                            RM
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                                                                                                                    Oprawa: miękka
                                                                                            Opis
                                Karkówka w śliwkach, węgierski gulasz wołowy, skrzydełka z kurczaka z duszonymi warzywami, kaczka nadziewana jabłkami. A może coś z ryb – pstrąg z piekarnika, zupa rybna, siekane kotlety rybne? Wyśmienite mogą być także dania z grzybami w roli głównej: grzyby leśne w śmietanie, krupnik z kurkami… Co tym razem ugotujesz z Wiolą? Kolejna książka Kulinarnej Wioli to ponad 120 przepisów na dania mięsne, rybne i z grzybami. Idealne na każdą porę roku i każdą okazję. Wioleta Wójcik, Kulinarna Wiola – gotuje od dzieciństwa, uczyła się od najbliższych jej kobiet: mamy, babć, ciotek, a od kilku lat prezentuje na Facebooku swoje przepisy na smaczne, proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej.
                            
                        Szczegóły
Rok wydania
                                            2023
                                        Oprawa
                                            miękka
                                        Ilość stron
                                            192
                                        Format
                                            162 x 235 mm
                                        ISBN
                                            978-83-8151-057-8
                                        Rodzaj
                                            Książka
                                        EAN
                                            9788381510578
                                        Data premiery
                                            2023-10-18
                                        Kraj produkcji
                                            PL
                                        Producent
                                            
                                                Wydawnictwo RM sp. z o.o.
                                                
                                                    
                                                    
                                                
                                            
                                        Dodałeś produkt do koszyka
        
                        
                        
                            Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby
                        
                    
                                            
                    
                    
                    49,99 zł
                                            
                                                    
Recenzje