49.99
Książki
Wydawnictwo RM
Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby
Wydawnictwo:
Wydawnictwo RM
Oprawa: miękka
Opis
Karkówka w śliwkach, węgierski gulasz wołowy, skrzydełka z kurczaka z duszonymi warzywami, kaczka nadziewana jabłkami. A może coś z ryb – pstrąg z piekarnika, zupa rybna, siekane kotlety rybne? Wyśmienite mogą być także dania z grzybami w roli głównej: grzyby leśne w śmietanie, krupnik z kurkami… Co tym razem ugotujesz z Wiolą? Kolejna książka Kulinarnej Wioli to ponad 120 przepisów na dania mięsne, rybne i z grzybami. Idealne na każdą porę roku i każdą okazję. Wioleta Wójcik, Kulinarna Wiola – gotuje od dzieciństwa, uczyła się od najbliższych jej kobiet: mamy, babć, ciotek, a od kilku lat prezentuje na Facebooku swoje przepisy na smaczne, proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej.
Szczegóły
Rok wydania
2023
Oprawa
miękka
Ilość stron
192
Format
162 x 235 mm
ISBN
978-83-8151-057-8
Rodzaj
Książka
EAN
9788381510578
Data premiery
2023-10-18
Dodałeś produkt do koszyka
Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby
49,99 zł
Recenzje