22.5
Książki
Rea
Kulinarny Kaukaz smaki tradycje receptury
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Twarda
Opis
Kuchnia kaukaska wyróżnia się niepowtarzalną oryginalnością. Nie ma możliwości pomylenia ostro-pikantnego charczo lub gorącego piti w glinianych garnuszkach z inną zupą o zbliżonym wyglądzie i smaku; nie zapomina się również świątecznych posiłków, w trakcie których podawana jest tołma w delikatnych liściach winogron lub dymiący pilaw.
Każdy znajdzie w tym rogu obfitości potrawę zgodną z własnym gustem: prawdziwi macho ostre mięsne jadła, wegetarianie oryginalne potrawy z warzyw i owoców, łakomczuchy rozpływające się w ustach smakołyki o bajecznych nazwach rachat-łukum, pachława i kurabje.
Każdy znajdzie w tym rogu obfitości potrawę zgodną z własnym gustem: prawdziwi macho ostre mięsne jadła, wegetarianie oryginalne potrawy z warzyw i owoców, łakomczuchy rozpływające się w ustach smakołyki o bajecznych nazwach rachat-łukum, pachława i kurabje.
Szczegóły
Tytuł
Kulinarny Kaukaz smaki tradycje receptury
Wydawnictwo
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda
Ilość stron
226
Format
22.0x28.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375443240
Język oryginału
rosyjski
Tłumacze
Skiba Rozalia
Rodzaj
Książka
EAN
9788375443240
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Kulinarny Kaukaz smaki tradycje receptury
22,50 zł
Recenzje