loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
0 Książki Inwestycje

Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder

Hart Richard N.

Wydawnictwo: Inwestycje
0,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder. PREFACE This volume fills a gap in the literature of baking in this country. The baker knows a good deal about his flours and also how they are made, but he knows very little about his yeast and less still about his baking powder. He has been well supplied with literature on the technology and chemistry of flour, but much of the data on his aerating agents has either been aimed over his head or else has been purposely misleading. Aerated bread has been added because of its historical value and because of its possible future. Dry Milk is another recent important addition to baking materials. Yeast, is necessariIy a technical subject, has been treated in as condensed and simple a manner as possible. The author acknowledges his indebtedness to an anonymous friend for the section on the manufacture of yeast. This is the first exact and detailed description of yeast manufacture in English, and is an importarit addition to the literature of chemical technology. Baking powder is a subject on which the bakers and the public have been misinformed. The water has been so badly stirred up by the baking powder controversy...

Szczegóły

Tytuł
Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder
Autor
Hart Richard N.
Wydawnictwo
Rok wydania
2008
Ilość stron
100
Format
14.0x21.6cm
Języki
angielski
ISBN
9781443710732
Rodzaj
Książka
EAN
9781443710732
Kraj produkcji
PL
Producent
Swede Sp. z o.o. Sp.k.
Wysogotowo ul. Laurowa 18
62-081 Przeźmierowo
PL
616531076
[email protected]
Podmiot odpowiedzialny
ANEK SP. Z O.O.
ul. POZNAŃSKA 320
05-850 OŻARÓW MAZOWIECKI
PL

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
0,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder - Hart Richard N.
Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder
Hart Richard N.
0,00 zł
Przejdź do koszyka
0,00 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO