9.9
Książki
Rea
Łosoś i pstrąg
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.
Szczegóły
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
56
Format
18.6x24.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375442519
Rodzaj
Książka
EAN
9788375442519
Data premiery
2010-06-12
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Łosoś i pstrąg
9,90 zł
Recenzje