44.9
Książki
Rea
Mała encyklopedia kulinarna. 1800 przepisów
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Twarda
Opis
Zasady prawidłowego żywienia, słowniczek kulinarny, sosy, przyprawy, marynaty, panierki i farsze, ciasta do wyrobów wytrawnych, buliony, consommes, zupy regionalne, przystawki i entrees, ryby, małże, skorupiaki, żaby i mięczaki, jaja i sery, mięso i podroby, drób domowy, króliki i dziczyzna, pulardy, kury, kurczaki, ptactwo łowne, zwierzyna łowna, warzywa, makaron, ryż i kaszka, desery i entremets, ciasta, cukierki, czekolada i słodycze.
Szczegóły
Tytuł
Mała encyklopedia kulinarna. 1800 przepisów
Wydawnictwo
Rok wydania
2002
Oprawa
Twarda
Ilość stron
1072
Format
13.0x20.0cm
Języki
polski
ISBN
83-7141-366-1
Język oryginału
francuski
Tłumacze
Krupa Małgorzata
Tłumacze
Janczurowicz Małgorzata
Tytuł oryginału
LE PETIT LAROUSSE DE LA CUISINE
Rodzaj
Książka
EAN
9788371413667
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Mała encyklopedia kulinarna. 1800 przepisów
44,90 zł
Recenzje