20
Książki
Olimp Media
Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów
Wydawnictwo:
Olimp Media
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Opis
W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny, wołowiny, a nawet dziczyzny, królika i jagnięciny.
Najwięcej receptur przedstawiamy na specjały pieczone (także na ruszcie) i duszone.
Prezentujemy również wiele ciekawych pomysłów na potrawy smażone oraz gotowane - np. potrawkę z kury z rodzynkami, kieszonki schabowe z ananasem czy medaliony z piersi indyka.
Ponadto podajemy przepisy na wędliny - kiełbasy, kaszankę, pasztety, szynki czy baleron - które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
Najwięcej receptur przedstawiamy na specjały pieczone (także na ruszcie) i duszone.
Prezentujemy również wiele ciekawych pomysłów na potrawy smażone oraz gotowane - np. potrawkę z kury z rodzynkami, kieszonki schabowe z ananasem czy medaliony z piersi indyka.
Ponadto podajemy przepisy na wędliny - kiełbasy, kaszankę, pasztety, szynki czy baleron - które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
Szczegóły
Tytuł
Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów
Wydawnictwo
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka ze skrzydełkami
Ilość stron
304
Format
16.5x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788377070840
Rodzaj
Książka
EAN
9788377070840
Data premiery
2011-11-01
Kraj produkcji
PL
Producent
OLIMP MEDIA Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Otwarta 13
60-008 Poznań
PL
60-008 Poznań
PL
Dodałeś produkt do koszyka

Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów
20,00 zł
Recenzje