29.9
Książki
Olimp Media
Mięsa na zimno
sprawdzone przepisy
Wydawnictwo:
Olimp Media
Oprawa: Twarda
Opis
Prezentujemy przepisy na tatary, carpaccio, mięsa w galarecie i sałatki z ich dodatkiem. Ponadto przedstawiamy receptury na domowe wędliny mięsa pieczone i parzone, wątrobianki oraz całą gamę pasztetów.
Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka.
Proponujemy specjały tańsze i droższe dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu.
Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka.
Proponujemy specjały tańsze i droższe dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2012
Oprawa
Twarda
Ilość stron
112
Format
17.0x22.0cm
Języki
polski
ISBN
9788377071069
Rodzaj
Książka
EAN
9788377071069
Data premiery
2012-02-07
Kraj produkcji
PL
Producent
OLIMP MEDIA Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Otwarta 13
60-008 Poznań
PL
60-008 Poznań
PL
Dodałeś produkt do koszyka

Mięsa na zimno
29,90 zł
Recenzje