39.9
Książki
Świat Książki
Mięsa najlepsze potrawy i marynaty
Opis
Jak rozpoznać dobre mięso i jak je dzielić W jaki sposób oczyścić żeberka, wiązać wołowinę czy pokroić udziec jagnięcy W czym tkwi sekret smacznego bulionu wołowego Mnóstwo wskazówek i dobrych rad dla wszystkich, przygotowujących mięso, to wstęp do zestawu blisko stu inspirujących przepisów na najlepsze mięsne potrawy, m.in. na idealny stek, tradycyjne Osso buco, czy gotowaną na wolnym ogniu łopatkę jagnięcą. Wspaniałe poglądowe zdjęcia. Książka niezbędna w kuchennej bibliotece.
Szczegóły
Tytuł
Mięsa najlepsze potrawy i marynaty
Autor
Manning Anneka
Wydawnictwo
Seria
KLASA MISTRZÓW
Wydanie
1
Rok wydania
2012
Oprawa
Miękka ze skrzydełkami
Ilość stron
192
Format
19.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788327300812
Język oryginału
angielski
Tłumacze
Wiśniewska Natalia
Tytuł oryginału
MEAT & GAME
Rodzaj
Książka
EAN
9788327300812
Data premiery
2012-11-20
Kraj produkcji
PL
Producent
Dressler Dublin sp. z o.o
Dodałeś produkt do koszyka
Mięsa najlepsze potrawy i marynaty
39,90 zł
Recenzje