10
Książki
Olimp Media
Mięsa pieczone i smażone
na 100 sposobów
Wydawnictwo:
Olimp Media
Oprawa: Twarda
Opis
Proponujemy setkę przepisów na smakowite dania pieczone (także na grillu) lub smażone z różnych rodzajów mięsa drobiu, wieprzowiny, wołowiny, a nawet dziczyzny i jagnięciny.
Znajdziesz tu receptury m.in. na jogurtowe udka kurczaka, pierś indyka w pesto, gęś z suszonymi owocami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, pieczeń wołową w cieście francuskim, żeberka z jabłkami, sznycle ministerskie oraz wątróbkę w cieście piwnym.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.
Znajdziesz tu receptury m.in. na jogurtowe udka kurczaka, pierś indyka w pesto, gęś z suszonymi owocami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, pieczeń wołową w cieście francuskim, żeberka z jabłkami, sznycle ministerskie oraz wątróbkę w cieście piwnym.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda
Ilość stron
128
Format
17.0x21.5cm
Języki
polski
ISBN
9788377070895
Rodzaj
Książka
EAN
9788377070895
Kraj produkcji
PL
Producent
OLIMP MEDIA Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Otwarta 13
60-008 Poznań
PL
60-008 Poznań
PL
Dodałeś produkt do koszyka

Mięsa pieczone i smażone
10,00 zł
Recenzje