7
Książki
Olimp Media
Mięsa w ziołach
Sprawdzone przepisy
Wydawnictwo:
Olimp Media
Oprawa: Twarda
Opis
Przekonaj się, jak aromatyczne zioła i przyprawy mogą podnieść walory rozmaitych dań mięsnych.
W niniejszej książce prezentujemy przepisy na kotlety, pieczenie i rolady, którym niepowtarzalnego smaku nadają zioła oraz przyprawy zarówno te popularne w naszej kuchni, np. czarny pieprz, majeranek, tymianek, rozmaryn czy czosnek, jak i te rzadziej używane, np. estragon, szałwia, imbir czy anyż.
Dowiesz się, jak przyrządzić pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę duszoną w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem, czosnkową golonkę, anyżowe żeberka oraz wiele innych specjałów.
W niniejszej książce prezentujemy przepisy na kotlety, pieczenie i rolady, którym niepowtarzalnego smaku nadają zioła oraz przyprawy zarówno te popularne w naszej kuchni, np. czarny pieprz, majeranek, tymianek, rozmaryn czy czosnek, jak i te rzadziej używane, np. estragon, szałwia, imbir czy anyż.
Dowiesz się, jak przyrządzić pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę duszoną w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem, czosnkową golonkę, anyżowe żeberka oraz wiele innych specjałów.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2012
Oprawa
Twarda
Ilość stron
112
Format
16.5x21.2cm
Języki
polski
ISBN
9788377071458
Rodzaj
Książka
EAN
9788377071458
Data premiery
2012-08-09
Kraj produkcji
PL
Producent
OLIMP MEDIA Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Otwarta 13
60-008 Poznań
PL
60-008 Poznań
PL
Dodałeś produkt do koszyka

Mięsa w ziołach
7,00 zł
Recenzje