9.99
Pozostałe
Olesiejuk
Mięsa w ziołach. Sprawdzone przepisy
Wydawnictwo:
Olesiejuk
Oprawa: oprawa twarda
Opis
Prezentujemy przepisy na kotlety, pieczenie i rolady, którym wyjątkowy smak nadają zioła oraz przyprawy - zarówno te popularne, np. majeranek, tymianek czy rozmaryn, jak i te rzadziej używane, np. estragon, szałwia czy mięta.
Dowiesz się, jak przyrządzić m.in.: pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem i anyżowe żeberka.
Przedstawiamy proste propozycje odpowiednie na codzienny obiad, a także wyszukane pomysły, idealne na uroczyste spotkania.
Dowiesz się, jak przyrządzić m.in.: pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem i anyżowe żeberka.
Przedstawiamy proste propozycje odpowiednie na codzienny obiad, a także wyszukane pomysły, idealne na uroczyste spotkania.
Szczegóły
Rok wydania
2013
Oprawa
oprawa twarda
Ilość stron
112
Format
17x22 cm
ISBN
9788327404367
Rodzaj
Książka
EAN
9788327404367
Data premiery
2013-04-08
Kraj produkcji
PL
Producent
Dressler Dublin sp. z o.o
Dodałeś produkt do koszyka

Mięsa w ziołach. Sprawdzone przepisy
9,99 zł
Recenzje