31.5
Książki
WSiP
Mikrobiologia żywności
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Książka jest przeznaczona dla uczniów II klasy technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje, oraz dla uczniów I klasy szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.Zawiera wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów, wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego, metod badawczych, wpływu czynników środowiska na drobnoustroje. Podano w niej opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej, poruszono również mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym.
Szczegóły
Wydanie
12
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka
Ilość stron
180
Format
14.5x20.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302071355
Rodzaj
Książka
EAN
9788302071355
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Mikrobiologia żywności
31,50 zł
Recenzje