38.3
Książki
Rea
Obsługa gości konsumentów 2 podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych
technikum i szkoła policealna
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Część druga zawiera wiedzę z zakresu:- organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych- technik podawania potraw kuchni różnych narodów- serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych- planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych- systemów rozliczeń kelnerskich- elementów protokołu dyplomatycznego- rozwiązywania sytuacji problemowych w pracy- organizacji baru i pracy barmana
Szczegóły
Tytuł
Obsługa gości konsumentów 2 podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych
Podtytuł
technikum i szkoła policealna
Autor
Szajna Renata
, Ławniczak Danuta
, Ziaja Alina<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2009
Oprawa
Miękka
Ilość stron
194
Format
18.9x25.0cm
Języki
polski
ISBN
9788375440041
Rodzaj
Książka
EAN
9788375440041
Data premiery
2009-01-09
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Obsługa gości konsumentów 2 podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych
38,30 zł
Recenzje