41.9
Książki
WSiP
Obsługa gości (konsumentów) Częsć 1 Podręcznik do nauki zawodu kelner
Technikum, szkoła policealna
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych.Treść wzbogacają liczne fotografie, rysunki i schematy pozwalające uczniom na lepsze przyswojenie omawianych zagadnień i opanowanie technik obsługi.Część 1. zawiera wiedzę z zakresu: podziału, zasad funkcjonowania oraz wyposażenia zakładów gastronomicznych, wizerunku pracownika obsługi, postaw wobec gości, zasad opracowywania kart menu, technik przenoszenia i pielęgnacji zastawy stołowej, zasad i metod obsługi gości, kolejności oraz technik podawania potraw i napojów.
Szczegóły
Tytuł
Obsługa gości (konsumentów) Częsć 1 Podręcznik do nauki zawodu kelner
Podtytuł
Technikum, szkoła policealna
Autor
Renata Szajna
,
Danuta Ławniczak
, Alina Ziaja
Wydawnictwo
Rok wydania
2013
Oprawa
Miękka
Ilość stron
246
Format
19.0x25.0cm
Języki
polski
ISBN
9788302140853
Rodzaj
Książka
EAN
9788302140853
Dodałeś produkt do koszyka
Obsługa gości (konsumentów) Częsć 1 Podręcznik do nauki zawodu kelner
41,90 zł
Recenzje