41.9
Książki
WSiP
Obsługa gości (konsumentów) Częsć 1 Podręcznik do nauki zawodu kelner
Technikum, szkoła policealna
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych.Treść wzbogacają liczne fotografie, rysunki i schematy pozwalające uczniom na lepsze przyswojenie omawianych zagadnień i opanowanie technik obsługi.Część 1. zawiera wiedzę z zakresu: podziału, zasad funkcjonowania oraz wyposażenia zakładów gastronomicznych, wizerunku pracownika obsługi, postaw wobec gości, zasad opracowywania kart menu, technik przenoszenia i pielęgnacji zastawy stołowej, zasad i metod obsługi gości, kolejności oraz technik podawania potraw i napojów.
Szczegóły
Tytuł
Obsługa gości (konsumentów) Częsć 1 Podręcznik do nauki zawodu kelner
Podtytuł
Technikum, szkoła policealna
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2013
Oprawa
Miękka
Ilość stron
246
Format
19.0x25.0cm
Języki
polski
ISBN
9788302140853
Rodzaj
Książka
EAN
9788302140853
Dodałeś produkt do koszyka
Obsługa gości (konsumentów) Częsć 1 Podręcznik do nauki zawodu kelner
41,90 zł
Recenzje