15
Książki
Rea
Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny
technikum
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 3 i 4 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule.
W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji i zadań domowych, przykład rozwiązania zadania praktycznego oraz inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.
W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji i zadań domowych, przykład rozwiązania zadania praktycznego oraz inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.
Szczegóły
Tytuł
Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny
Podtytuł
technikum
Autor
Szajna Renata
, Ławniczak Danuta
Wydawnictwo
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
88
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375442984
Rodzaj
Książka
EAN
9788375442984
Data premiery
2011-06-22
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Obsługa gości konsumentów część 2 Poradnik metodyczny
15,00 zł
Recenzje