52.08
Książki
Rea
Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: twarda
52,08 zł
Cena rekomendowana: 60,01 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Opis
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach i to nie tylko przy flambirowaniu iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście. Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o: krojeniu i filetowaniu, flambirowaniu, marynowaniu, specjalnym nakrywaniu stołu, podawaniu serów, przygotowywaniu i podawaniu kawy.
Szczegóły
Tytuł
Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Autor
Wilhelm Gutmayer
, Hans Stickler
, Heinz Lenger
, Kalinka Walter
Wydawnictwo
Rok wydania
2014
Oprawa
twarda
Ilość stron
248
Format
21 x 27.5 cm
Języki
polski
ISBN
9788375445961
Tłumacze
Grajkowska-Soroka Anna
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788375445961
Data premiery
2013-03-22
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
52,08 zł
Recenzje