74.48
Książki
WSiP
Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner. Realizuje treści w zakresie kwalifikacji T.9.2. (Obsługiwanie gości).
Publikacja omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych oraz organizacji przyjęć. Autorki wsparły treści teoretyczne licznymi przykładami i ilustracjami.
Publikacja omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych oraz organizacji przyjęć. Autorki wsparły treści teoretyczne licznymi przykładami i ilustracjami.
Szczegóły
Tytuł
Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka
Ilość stron
280
Format
16.5 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788302147357
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302147357
Data premiery
2014-08-19
Dodałeś produkt do koszyka
Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
74,48 zł
Recenzje