52.93
Klasa 2
WSiP
Obsługa konsumenta część 1
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy.Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu różnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów oraz śniadań).
Szczegóły
Wydanie
8
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
260
Format
14.5x20.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302078446
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788302078446
Dodałeś produkt do koszyka
Obsługa konsumenta część 1
52,93 zł
Recenzje