40.3
Książki
WSiP
Obsługa konsumenta Część 2
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy.Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć bankietów, krótko scharakteryzowano kuchnie różnych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki.
Szczegóły
Wydanie
7
Rok wydania
2000
Oprawa
Miękka
Ilość stron
198
Format
14.5x20.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302078453
Rodzaj
Książka
EAN
9788302078453
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Obsługa konsumenta Część 2
40,30 zł
Recenzje