26.8
Książki
Rea
Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1
Technikum
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów, technikami obsługi przyjęć okolicznościowych. W podręczniku zawarto również treści dotyczące rodzajów kart menu, sposobów rozliczeń kelnerskich, podstawowych zasad BHP i przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz najnowszych trendów dotyczących obsługi konsumenta. Treści zostały dobrane starannie pod względem merytorycznym i metodycznym oraz wzbogacone o liczne ilustracje, schematy i propozycje projektów zaliczeniowych. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorzy uwzględnili w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Szczegóły
Tytuł
Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1
Podtytuł
Technikum
Autor
Duda Joanna
, Krzywda Sebastian<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2012
Oprawa
Miękka
Ilość stron
85
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788371419874
Rodzaj
Książka
EAN
9788371419874
Data premiery
2007-10-26
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik Część 1
26,80 zł
Recenzje