60.25
Książki
WSiP
Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Publikacja skierowana do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Autorzy omawiają zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazują techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań. Wprowadzają terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Objaśniają podstawy protokołu dyplomatycznego. Dodatkowym atutem książki są liczne ilustracje ułatwiające zrozumienie treści i pomagające w ćwiczeniach praktycznych. Przedstawiają one m.in. metody serwowania dań, sposoby zdobienia półmisków z potrawami, rodzaje nakryć. Pytania kontrolne pomogą sprawdzić poziom własnej wiedzy.
Autorzy omawiają zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazują techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań. Wprowadzają terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Objaśniają podstawy protokołu dyplomatycznego. Dodatkowym atutem książki są liczne ilustracje ułatwiające zrozumienie treści i pomagające w ćwiczeniach praktycznych. Przedstawiają one m.in. metody serwowania dań, sposoby zdobienia półmisków z potrawami, rodzaje nakryć. Pytania kontrolne pomogą sprawdzić poziom własnej wiedzy.
Szczegóły
Tytuł
Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2014
Oprawa
Miękka
Ilość stron
192
Format
20.5 x 29.5 cm
Języki
polski
Rodzaj
Ćwiczenia
Stan
Nowy
EAN
9788302147340
Data premiery
2015-01-28
Dodałeś produkt do koszyka
Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne
60,25 zł
Recenzje