49.99
Chemia
Wydawnictwo Naukowe PWN
Odroczony rozrost
Technologia w piekarni
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Naukowe PWN
Oprawa: Twarda
49,99 zł
Cena rekomendowana: 89,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka: 1-2 dni robocze
+ czas dostawy
+ czas dostawy
Zapłać za 30 dni
Opis
Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia?Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych:1. technologia prowadzenia gary w obniżonej temperaturze (odroczony rozrost), pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanaście godzin oraz wyraźnie poprawia jakość wyrobów;2. procesy technologiczne oparte o mroźnie szokowe oraz produkty głęboko mrożone umożliwiają transport uformowanych i wyrośniętych kęsów na znaczne odległości oraz jeszcze dłuższe przechowywanie. Proces wypieku staje się łatwiejszy i możliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu. W książce znaleźć można: - podstawy teoretyczne - przykłady instalacji, omówienie obsługi urządzeń- cenne wskazówki, poparte wynikami eksperymentów- porady, na co trzeba zwrócić uwagę planując rozbudowę zakładu- sklep firmowy ? od czego zacząć?Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej!
Szczegóły
Rok wydania
2014
Oprawa
Twarda
Ilość stron
172
Format
15.5x24.5cm
Języki
polski
ISBN
9788301180034
Tłumacze
Błaszczak Agnieszka
Redakcja
Huber Hans
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788301180034
Data premiery
2014-10-02
Dodałeś produkt do koszyka
Odroczony rozrost
49,99 zł
Recenzje